Cindy Hahn - Paro-preventieassistente:

Maak kennis

Ik ben werkzaam als Paro-preventie assistente binnen Mond&Zo. Sinds 2017 ben ik werkzaam binnen de praktijk. Ik kom altijd met veel plezier naar mijn werk toe, dit omdat ik werk met hele lieve collega’s en ik het werk binnen de praktijk heel erg leuk vind. Binnen mijn stuk werkzaamheden heb ik veel variatie. Ik werk met patiënten die tandvleesproblemen hebben en probeer dit samen met hen op te lossen door de juiste informatie omtrent mondhygiëne te geven. Ik stem de behandelplannen af op en met de patiënt in mijn stoel. Daarnaast werk ik ook met de Gewoon Gaaf methode bij kinderen. Dit betekent dat ik kinderen en hun ouders help en advies geef bij de juiste stappen om het gebit van het kind gaaf te houden. Tevens heb ik mijn certificaten Sealen, Röntgen en Anesthesie behaald, waardoor ik veel zelfstandig kan werken met patiënten. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te wandelen met de hond, naar feestjes te gaan en kook ik graag. Ik hoop u snel in mijn stoel te mogen ontvangen.  
09d6367b-3b73-4cba-9d92-21ec776a0ac5

Geen wachtlijst! Nieuwe patiënten zijn welkom

Mond&Zo Maastricht

Mond&Zo Tandprothetiek