De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat kan verschillen per tandartsenpraktijk.

U ontvangt de nota van Infomedics

Waarom ontvang ik een nota van Infomedics?

Wij houden ons graag uitsluitend bezig met mondzorg op maat. Wij zorgen liever voor u dan dat wij veel tijd besteden aan de financiële administratie. Daarom hebben wij de verwerking van de nota’s overgedragen aan Infomedics.

Wat betekent dit voor u?

U ontvangt een nota van   en ziet in één oogopslag hoe de nota is opgebouwd. Als uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt, dan staat dit duidelijk op de nota. Hoeveel dit is, hangt af van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Het resterende bedrag betaalt u aan Infomedics. Staat er geen vergoeding op uw nota vermeld? Dan betaalt u het hele bedrag aan Infomedics. Daarna controleert u of u de nota kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding of recht op vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Betaling van uw nota

U kunt de nota van Infomedics op verschillende manieren betalen, bijvoorbeeld met iDEAL of via een (digitale) bankoverschrijving. Bekijk alle betaalmogelijkheden op . Infomedics hanteert een standaard betaaltermijn van 30 dagen. Heeft u net iets meer tijd nodig om de nota te voldoen? Ga naar

of mail/bel met het Contact Center van https://www.infomedics.nl/

 

Alles online snel en gemakkelijk regelen

Op https://www.infomedics.nl/ kunt u veel zaken rondom de nota zelf regelen. Zo kunt u de nota inzien, de status van uw nota controleren en een adreswijziging doorvoeren. Nota van Infomedics biedt u overzicht van uw nota’s en gemak bij uw betalingen.

Voor een goede verwerking van uw rekening is het van belang te beschikken over de juiste gegevens. Indien u gaat verhuizen, geef dit tijdig door. Voor een goede inschrijving in ons systeem zijn de juiste NAW (naam adres woonplaats) gegevens, verzekeringsgegevens en uw BSN nodig. Het voorkomt onnodige incassokosten!

Heeft u vragen over uw ontvangen nota?

Voor vragen over uw nota kunt u terecht op de website. U kunt ook contact opnemen met het Contact Center van Infomedics.

Betalingsregeling via Infomedics

Bij Infomedics is het mogelijk om een betalingsregeling aan te vragen voor uw ontvangen nota. Wanneer u gebruik wilt maken van de betalingsregeling kunt u dit zelf regelen via: De nota van Infomedics op de webiste https://www.infomedics.nl/

Mocht u onverhoopt uitstel van betaling willen aanvragen, bij Infomedics kunt u dit doen via https://www.infomedics.nl/ (de beoordeling of u in aanmerking komt voor uitstel van betaling ligt bij Infomedics!)

Privacy

Voor een correcte administratie en facturatie delen wij uw gegevens met Infomedics. gaat hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om. Infomedics is ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. Meer informatie over het privacy beleid van Infomedics kunt u vinden op https://www.infomedics.nl/