Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
13 berichten.
Angela Romans Angela Romans uit Berg en Terblijt heeft geschreven op 10 juni 2020 om 11:41:
Ben super tevreden over de professionele behandeling door Mondhygieniste Jacqueline en tandarts Smeets Aangezien ik een patiënt ben die super bang is hebben ze me behoorlijk over mij angst heen geholpen Dank jullie dat jullie zoveel geduld hebben en super dank Jacqueline voor de goede behandelingen
Beheerdersantwoord van: Annelot Kamphuis
Beste mevr. Romans, wat ontzettend fijn om te horen dat wij u voor een gedeelte van uw angst af hebben kunnen helpen en dat u zo tevreden bent met de behandelingen! Vriendelijke groet, team Mond&Zo
Cyrill Cyrill heeft geschreven op 1 februari 2020 om 17:55:
Gelukkig kan ik nu weer lachen en ben ik wat zelfverzekerder geworden door de professionaliteit van Mond en Zo. Complimenten hoe ze met mensen/angsten kunnen om gaan 👍 mijn bovengebit is echt fantastisch gemaakt, alsof ‘t mijn eigen tanden weer waren, wat een heerlijk gevoel. Duizendmaal dank Tim & Jeroen!
Beheerdersantwoord van: Annelot Kamphuis
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
jolande moonen jolande moonen uit Maastricht heeft geschreven op 29 januari 2020 om 11:21:
nog nooit zo goed behandeld dan door jacqueline ben heel blij en tevreden
Beheerdersantwoord van: Annelot Kamphuis
Wat leuk om te horen!
J.B. J.B. uit Maastricht heeft geschreven op 27 januari 2020 om 15:35:
Zeer tevreden. Vriendelijk en alles heel rustig uitgelegd door Jacqueline. Goed met mijn angst omgegaan.👍
Beheerdersantwoord van: Annelot Kamphuis
Bedankt voor het delen van uw prettige ervaring!
Mevr. van Borren - Baets Mevr. van Borren - Baets uit Maastricht heeft geschreven op 9 januari 2020 om 12:20:
Ik vind jullie professioneel, heel erg vriendelijk en behulpzaam. Heel erg tevreden over het eindresultaat, ik krijg ook veel complimenten dat mijn gebit er goed uit ziet.
Beheerdersantwoord van: Annelot Kamphuis
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Wera koerts Wera koerts uit MAASTRICHT heeft geschreven op 28 december 2019 om 14:47:
Zeer tevreden ..heel goed geholpen .bij het trekken van een tand. ..alles goed uitgelegd ..Assitente lieve dames
Beheerdersantwoord van: Annelot Kamphuis
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!
H D en G D H D en G D uit Margraten heeft geschreven op 25 december 2019 om 09:32:
Wij zijn sinds maart 2018 in behandeling geweest bij mond & zo in Scharn. Dit i.v.m. klikgebit onze behandelaar was Tim, deze heeft ons uitmuntend geadviseerd, begleid en behandeld. Overigens alle medewerkers in deze praktijk waren vriendelijk en behulpzaam. Voor alles hartelijk bedankt.
Rob Rob uit Maastricht heeft geschreven op 17 december 2019 om 12:49:
Sinds 1 jaar onder behandeling i.v.m. Prothese en vervolgens implantaten. Tim draagt zorg voor een correcte uitleg en vakkundig werk, maak tijd voor zijn patiënten en geeft correcte uitleg. Ik zou zeggen “ medewerker v h jaar”
Beheerdersantwoord van: Annelot Kamphuis
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!
Roy Roy uit Maastricht heeft geschreven op 27 november 2019 om 09:20:
Moderne praktijk , vriendelijke en deskundig personeel . Leggen alles wat ze doen goed uit en nemen daar echt de tijd voor. Mijn ervaringen daar zijn zeer positief.
Beheerdersantwoord van: Joell Cleber
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring!
Packbier Packbier uit Maastricht heeft geschreven op 26 november 2019 om 11:56:
Ben goed geholpen en Tim neemt de tijd voor je een top praktijk en Tim is super goed
Beheerdersantwoord van: Annelot Kamphuis
Hartelijk dank voor de lovende woorden! Vriendelijke groet team Mond&Zo
Ans Daems Ans Daems uit Maastricht heeft geschreven op 15 november 2019 om 12:28:
Ben sinds 2 jaar onder behandeling van Tim voor boven en beneden gebit wat bij mij een langdurig proces is geweest, mijn ervaring is alleen maar positief Tim neemt de tijd en weet je ook gerust te stellen geeft zeer goede adviezen en behulpzaam zeker ook een luisterend oor. Ben ook zeer blij nu met mijn klikgebit en nieuw bovengebit. Tim dank je wel Chapeau!
Beheerdersantwoord van: Annelot Kamphuis
Beste mevrouw Daems, hartelijk dank dat u deze positieve ervaring met ons deelt!
M. Temmink M. Temmink uit Jabeek heeft geschreven op 31 oktober 2019 om 15:40:
Geweldige praktijk, prima zorg door tandarts John. Mondhygiëniste Jacqueline heeft mijn tandsteen prima verwijderd, heel vriendelijk en super zorgzaam behandeld door haar!
Beheerdersantwoord van: Annelot Kamphuis
Hartelijk dank voor deze positieve review!
joell joell uit Maastricht heeft geschreven op 29 oktober 2019 om 17:16:
😄