Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 berichten.
Cyrill Cyrill schreef op 1 februari 2020 om 17:55:
Gelukkig kan ik nu weer lachen en ben ik wat zelfverzekerder geworden door de professionaliteit van Mond en Zo. Complimenten hoe ze met mensen/angsten kunnen om gaan 👍 mijn bovengebit is echt fantastisch gemaakt, alsof ‘t mijn eigen tanden weer waren, wat een heerlijk gevoel. Duizendmaal dank Tim & Jeroen!
Admin-antwoord door: Annelot Kamphuis
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
jolande moonen jolande moonen uit Maastricht schreef op 29 januari 2020 om 11:21:
nog nooit zo goed behandeld dan door jacqueline ben heel blij en tevreden
Admin-antwoord door: Annelot Kamphuis
Wat leuk om te horen!
J.B. J.B. uit Maastricht schreef op 27 januari 2020 om 15:35:
Zeer tevreden. Vriendelijk en alles heel rustig uitgelegd door Jacqueline. Goed met mijn angst omgegaan.👍
Admin-antwoord door: Annelot Kamphuis
Bedankt voor het delen van uw prettige ervaring!
Mevr. van Borren - Baets Mevr. van Borren - Baets uit Maastricht schreef op 9 januari 2020 om 12:20:
Ik vind jullie professioneel, heel erg vriendelijk en behulpzaam. Heel erg tevreden over het eindresultaat, ik krijg ook veel complimenten dat mijn gebit er goed uit ziet.
Admin-antwoord door: Annelot Kamphuis
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Wera koerts Wera koerts uit MAASTRICHT schreef op 28 december 2019 om 14:47:
Zeer tevreden ..heel goed geholpen .bij het trekken van een tand. ..alles goed uitgelegd ..Assitente lieve dames
Admin-antwoord door: Annelot Kamphuis
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!
H D en G D H D en G D uit Margraten schreef op 25 december 2019 om 09:32:
Wij zijn sinds maart 2018 in behandeling geweest bij mond & zo in Scharn. Dit i.v.m. klikgebit onze behandelaar was Tim, deze heeft ons uitmuntend geadviseerd, begleid en behandeld. Overigens alle medewerkers in deze praktijk waren vriendelijk en behulpzaam. Voor alles hartelijk bedankt.
Rob Rob uit Maastricht schreef op 17 december 2019 om 12:49:
Sinds 1 jaar onder behandeling i.v.m. Prothese en vervolgens implantaten. Tim draagt zorg voor een correcte uitleg en vakkundig werk, maak tijd voor zijn patiënten en geeft correcte uitleg. Ik zou zeggen “ medewerker v h jaar”
Admin-antwoord door: Annelot Kamphuis
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!
Roy Roy uit Maastricht schreef op 27 november 2019 om 09:20:
Moderne praktijk , vriendelijke en deskundig personeel . Leggen alles wat ze doen goed uit en nemen daar echt de tijd voor. Mijn ervaringen daar zijn zeer positief.
Admin-antwoord door: Joell Cleber
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring!
Packbier Packbier uit Maastricht schreef op 26 november 2019 om 11:56:
Ben goed geholpen en Tim neemt de tijd voor je een top praktijk en Tim is super goed
Admin-antwoord door: Annelot Kamphuis
Hartelijk dank voor de lovende woorden! Vriendelijke groet team Mond&Zo
Ans Daems Ans Daems uit Maastricht schreef op 15 november 2019 om 12:28:
Ben sinds 2 jaar onder behandeling van Tim voor boven en beneden gebit wat bij mij een langdurig proces is geweest, mijn ervaring is alleen maar positief Tim neemt de tijd en weet je ook gerust te stellen geeft zeer goede adviezen en behulpzaam zeker ook een luisterend oor. Ben ook zeer blij nu met mijn klikgebit en nieuw bovengebit. Tim dank je wel Chapeau!
Admin-antwoord door: Annelot Kamphuis
Beste mevrouw Daems, hartelijk dank dat u deze positieve ervaring met ons deelt!
M. Temmink M. Temmink uit Jabeek schreef op 31 oktober 2019 om 15:40:
Geweldige praktijk, prima zorg door tandarts John. Mondhygiëniste Jacqueline heeft mijn tandsteen prima verwijderd, heel vriendelijk en super zorgzaam behandeld door haar!
Admin-antwoord door: Annelot Kamphuis
Hartelijk dank voor deze positieve review!
joell joell uit Maastricht schreef op 29 oktober 2019 om 17:16:
😄