Joell Cleber – Tandprotheticus

Maak kennis

Ik ben Joëll Clebèr, tandprotheticus en mede eigenaar samen met Tim van Mond&Zo.

Sinds 1985 werkzaam in de tandtechniek en sinds 1997, na het behalen van mijn diploma van Tandprotheticus aan de Hoge School van Utrecht, een eigen praktijk begonnen. Eerst in Heugem, later in Sint Pieter, maar nadat deze locaties al snel te klein bleken, werd onze mooie praktijk aan de Via Regia geopend. Hier kunnen we alle tandheelkundige behandelingen onder één dak aanbieden.

Naast mijn werk als tandtechnicus en tandprotheticus in deze praktijk, ben ik ook 8 jaar docent tandprothetiek geweest aan de HU en heb ik Mond&Zo Scharn geopend, een tweede locatie aan de andere kant van de Maas. Na 8 mooie jaren deze praktijk te hebben opgebouwd, zijn mijn taken daar sinds april 2023 overgenomen en kan ik mij weer volledig focussen op mijn werk in de Via Regia en daarnaast op mijn hobby’s reizen en mijn 2 hondjes Woef en Beer.

Ruim 38 jaar ervaring heeft, samen met het gehele team, geleid tot wat Mond&Zo nu geworden is, Kwaliteit en persoonlijke aandacht voor al onze patiënten. En dat meer dan 25 jaar!

DSC01925

Geen wachtlijst! Nieuwe patiënten zijn welkom

Mond&Zo Maastricht

Mond&Zo Tandprothetiek