Lauren Cleber – Tandartsassistente

Maak kennis

Mijn naam is Lauren. 5 jaar geleden ben ik hier begonnen achter de balie. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd als tandartsassistente en ben ik overgegaan naar stoelassistente in mijn vakanties en op mijn vrije dagen. Daarnaast studeer ik momenteel ook nog voor verpleegkundige in Heerlen, maar ik vind het belangrijk om mijn vak te blijven uitoefenen en ben daarom nog altijd bij Mond&Zo.

Ik heb ervoor gekozen om in deze praktijk te werken, omdat het voor mij altijd voelt als thuiskomen hier. Ik ken het personeel en de patiënten al jaren en heb een fijne en vertrouwde band opgebouwd met iedereen. Als ik niet werk ga ik graag op stap met vriendinnen en houd ik van lekker uiteten gaan.

DSC01937

Geen wachtlijst! Nieuwe patiënten zijn welkom

Mond&Zo Maastricht

Mond&Zo Tandprothetiek