Over ons

68c96d16-f2c1-4c27-b909-0a135a4f2165

Over ons

Bij Mond&Zo is het onze missie om hoogwaardige tandheelkundige, tandprothetische en tandtechnische zorg te bieden aan al onze patiënten. We streven ernaar om uw mondgezondheid op alle vlakken te verbeteren, te behouden en uw glimlach te laten stralen. Een gezonde mond staat namelijk aan de basis van een gezond lichaam. Onze visie is gebaseerd op een persoonlijke aanpak, waarbij we nauw samenwerken met patiënten en luisteren naar uw wensen en zorgen.

In onze praktijk vindt u alle zorg onder één dak. U kunt terecht voor de meest voorkomende tandheelkundige behandelingen en reinigingen en alle behandelingen met betrekking tot een prothese. Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers gebruiken geavanceerde technologieën en moderne behandelmethoden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

We hanteren geen wachtlijst en verwelkomen nieuwe patiënten met open armen. U hoeft niet te wachten om de zorg te krijgen die u verdient. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen te werken aan een gezonde en stralende mond, die alles in het leven kan doen zonder zorgen.

Bij Mond&Zo werkt een deskundig team bestaande uit een tandarts, mondhygiënist, preventie assistente, tandprothetici, tandtechniekers en ondersteunend personeel. Samen werken we aan uw mondgezondheid en zorgen we voor hoogwaardige tandheelkundige zorg. 

We hebben uitgebreide kennis en ervaring en een breed scala aan diensten. Onze tandprothetici zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van gebitsprotheses en klikgebitten. Onze tandtechniekers zorgen voor nauwkeurig maatwerk in ons tandtechnisch laboratorium. Met dit team van professionals streven we ernaar om uw glimlach gezond en stralend te houden. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de expertise.

Mond&Zo Maastricht

Mond&Zo Tandprothetiek

Geen wachtlijst! Nieuw patiënten zijn welkom

Mond&Zo Maastricht

Mond&Zo Tandprothetiek