Over ons

img_servicesdetail-RWTU9TD.jpg

Over ons

Bij Mond & Zo is onze missie om hoogwaardige tandheelkundige zorg te bieden aan al onze patiënten. We streven ernaar om uw mondgezondheid te verbeteren en uw glimlach te laten stralen. Onze visie is gebaseerd op een persoonlijke aanpak, waarbij we luisteren naar uw wensen en zorgen.

Bij ons kunt u terecht voor de meest voorkomende tandheelkundige behandelingen, zoals periodieke controles, gebitsreiniging, tandvullingen, wortelkanaalbehandelingen en esthetische behandelingen. Onze ervaren tandartsen en mondhygiënisten gebruiken geavanceerde technologieën en moderne behandelmethoden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Bij Mond & Zo hanteren we geen wachtlijst en verwelkomen we nieuwe patiënten met open armen. U hoeft niet te wachten om de zorg te krijgen die u verdient. Ons team staat klaar om u te verwelkomen in onze praktijk en u te voorzien van de beste tandheelkundige zorg.

Maak vandaag nog een afspraak bij Mond & Zo en ontdek hoe wij uw mondgezondheid kunnen verbeteren. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen te werken aan een gezonde en stralende glimlach.

Bij Mond & Zo hebben we een deskundig team bestaande uit tandartsen, tandprothetici en tandtechniekers. Samen werken ze aan uw mondgezondheid en zorgen ze voor hoogwaardige tandheelkundige zorg. Onze tandartsen hebben uitgebreide kennis en ervaring in diverse tandheelkundige behandelingen. Onze tandprothetici zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van gebitsprotheses en klikgebitten. Onze tandtechniekers zorgen voor nauwkeurig maatwerk in ons tandtechnisch laboratorium. Met dit team van professionals streven we ernaar om uw glimlach gezond en stralend te houden. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de expertise van ons tandheelkundig team.

Bij Mond & Zo heten we nieuwe patiënten van harte welkom. Of u nu op zoek bent naar reguliere tandheelkundige zorg of specifieke behandelingen nodig heeft, ons team staat klaar om u te helpen. We begrijpen het belang van een comfortabele en vertrouwde tandartspraktijk. Bij Mond & Zo kunt u rekenen op een vriendelijke en professionele benadering, waarbij we uw individuele behoeften centraal stellen.

Bij Mond & Zo bieden we een uitgebreid scala aan tandheelkundige behandelingen. Of u nu behoefte heeft aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde, orthodontie, implantologie, endodontie of andere specialistische zorg, ons ervaren team staat voor u klaar. We streven naar uitmuntendheid in elk aspect van de tandheelkunde en gebruiken geavanceerde technologieën om u de best mogelijke zorg te bieden. Van controles en gebitsreinigingen tot het plaatsen van implantaten en het transformeren van uw glimlach, we hebben de kennis en expertise om aan al uw tandheelkundige behoeften te voldoen. Maak vandaag nog een afspraak bij Mond & Zo en laat ons uw mondgezondheid en glimlach in topconditie brengen.

Mond & Zo Brusselpoort

Mond & Zo tandtechniek

Mond & Zo

Maak kennis met ons team

Tandprotheticus-Joell-773x1030-1.jpeg

Joel Clebers

Tandprotheticus

Tandartsassistente-Claudia-Gijbels-773x1030-1.jpeg

Claudia Gijbels

Tandartsassistente

Gips-Master-Kevin-Hameleers-min-773x1030-1.jpeg

Kevin Hameleers

Gipstechnicus

Tandtechnicus-Ton-min.jpeg

Ton Hameleers

Gipstechnicus

ffd8c9cc-9bdd-4cca-bbfe-5668f7709a69.jpeg

Vivienne Lemmens

Back Office

web3-773x1030-1.jpeg

David Ukrtsjan

Tandtechnicus

Geen wachtlijst! Nieuw patiënten zijn welkom

Mond & Zo Brusselpoort

Mond & Zo tandtechniek