Clebër Tandtechniek is een van de grotere laboratoria in het zuiden van het land, gespecialiseerd in gebitsprotheses. Vanuit ons moderne onder architectuur gebouwde laboratorium verzorgen wij het werk van circa 40 tandartsen, implantologen en kaakchirurgen. Het pand beschikt over twee zeer moderne behandelruimtes waarin in overleg met tandarts, implantoloog, of kaakchirurg onder andere gebitsprothesen kunnen worden aangemeten. Als ook een zeer modern laboratorium waar met de modernste middelen en volgens de hoogste eisen wordt gewerkt. Wij werken uitsluitend met top kwaliteits materialen: o.a. met Ivocap kunststof, Kavo Potar 3 en 5B articulatoren, Kavo Arcus facebow, Elementen van Ivoclar, Candulor, Vita en Enta. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd!
Clebër Tandprothetische praktijk (HKZ gecertificeerd!)

Cleber Tandprothetische praktijk is een praktijk waar patienten terecht kunnen voor alles op het gebied van protheses, van zowel snelle reparaties terwijl u wacht, als gecompliceerde suprastructuren op implantaten, alsmede teeth in one hour (All on Four). Wij bieden u persoonlijke aandacht op zeer hoog technisch niveau. Als tandprotheticus en docent aan de Hoge school Utrecht opleiding tandprothetiek, zijn wij constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de prothetiek in de mondzorg.
Aangezien het in de mondzorg gaat om individuele personen die om speciaal op maat gemaakte gebitsprothesen vragen, zijn wij van mening dat wij U beter in een persoonlijk gesprek uitgebreid kunnen informeren over onze producten en diensten. Clebër Tandtechniek en haar medewerkers staan klaar om met u als partner gezamenlijk te werken aan kwaliteit in tandtechnische producten en diensten.
Via Locatie kunt U ons gemakkelijk bereiken. Voor meer informatie kunt u ons e-mailen of telefonisch kontakt opnemen.