[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Sinds 1985 werkzaam in de tandtechniek, na 10 jaar gewerkt te te hebben in een laboratorium, ben ik om mijn kennis te verbreden, in Geleen gaan werken. Daar ben ik indertijd begonnen aan het IVT (Instituut Vakopleiding Tandtechniek) in Nieuwegein, waar ik de diploma’s assistent tandtechnicus, tandtechnicus, en specialisatie tandtechnicus volledige prothese heb behaald.

Vervolgens ben ik aan de Hoge School Utrecht begonnen aan de opleiding tot tandprotheticus.

Inmiddels doceer ik sinds 1997 zelf aan de HU de vakken Theorie techniek, en PMI (praktijkmanagement en innovatie) . Dit omdat ik graag mijn kennis wil overdragen aan anderen.

In 1997 ben ik zelfstandig begonnen met het tandtechnisch laboratorium, aan huis. Al gauw bleek dat we moesten verbouwen, en na 3 jaar hadden we opnieuw een verbouwing ditmaal de aanbouw van onze eerste praktijk.

In 2006 waren we dermate uit onze voegen gegroeid dat we zijn verhuisd naar de Sint Lambertuslaan in het Villapark. Hier hebben we 3 jaar met veel plezier gewerkt, echter door de toenemende groei, hebben we besloten om ook hier aan toe te geven door verhuizing naar onze huidige locatie aan de Via Regia, Bij winkelcentrum De Brusselspoort.

Hier hebben we 240m2 tot onze beschikking waaronder 2 moderne behandelruimten en een tandtechnisch laboratorium, waar alles op het gebied van prothetiek kan worden gemaakt en waar met de modernste middelen op het hoogste niveau o.a. prothese worden vervaardigd.

Momenteel zijn wij bezig met onze HKZ certificatie (kwaliteitssysteem voor de mondzorg) en ISO 9001 certificering voor het laboratorium. Hierdoor wordt alles volgens vaste protocollen op eenduidige wijze vervaardigd, en kunnen wij zo onze relaties het beste aan kwaliteit bieden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]