Spoeddienst

DSC01992

Spoeddienst

Of het nu gaat om ernstige (na)pijn, een gebroken tand, een doormidden gebroken prothese, of een andere noodsituatie, tandheelkundige noodgevallen kunnen onverwacht optreden. 

Wij begrijpen dat dit stressvol kan zijn en dringende zorg vereist. Daarom doen we er alles aan om de situatie in kaart te brengen, u gerust te stellen en u de zorg te bieden die u nodig heeft. Ons toegewijde team staat klaar om uw noodgeval met zorg en professionaliteit op te lossen. 

Wanneer u een tandheelkundig probleem heeft, kunt u tijdens reguliere openingstijden onze praktijk bellen en zullen wij zo spoedig mogelijk uw pijn proberen te verlichten met de benodigde behandeling. 

Wanneer u een probleem heeft met uw prothese, kunt u binnenlopen in onze praktijk. U hoeft geen afspraak te maken. 

In de avonduren, het weekend en op feestdagen kunt u voor tandheelkundige spoed contact opnemen met de dienstdoende tandarts via telefoonnummer 0900-4243434.

Voor spoedhulp aan uw prothese buiten reguliere openingstijden kunt u contact opnemen met mobiel nummer 06 49 74 20 40.

Tijdens reguliere openingstijden kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk wanneer u een spoedgeval heeft. Voor hulp in de avonduren, het weekend en tijdens feestdagen kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts via telefoonnummer 0900 – 424 34 34. (Denkt u eraan wanneer u langs de spoedpoli gaat, uw ID bewijs en zorgpas mee te nemen.)

Tijdens reguliere openingstijden kunt u bij ons binnenlopen wanneer uw prothese stuk is of een beschadiging heeft. Meestal kunnen wij deze dan dezelfde dag nog voor u repareren. Voor hulp in de avonduren, het weekend en tijdens feestdagen, kunt u bellen met mobiel nummer:  06 49 74 20 40.

Bij Mond&Zo bieden we snelle en betrouwbare reparatieservices voor uw kunstgebit. Of het nu gaat om een gebroken prothese, een loszittende tand of een andere beschadiging, onze ervaren tandtechnici zorgen voor een vakkundige reparatie. 

U kunt met uw prothese langskomen in de praktijk, zonder afspraak. Wanneer u vroeg in de ochtend komt, heeft u deze in de meeste gevallen voor het middaguur weer retour. 

Wanneer u vroeg in de middag komt, heeft u uw prothese in de meeste gevallen voor het einde van de dag weer in uw bezit. Wanneer uw reparatie meer werk vereist zal dit met u besproken worden.

Bij een (nieuwe) prothese kan het voorkomen dat u last krijgt van drukplekken. Neem, wanneer u deze voelt, contact op met onze praktijk voor het maken van een afspraak, meestal kunt u dan nog dezelfde dag geholpen worden.

 Het is belangrijk dat u uw prothese minimaal enkele uren voor uw afspraak inhoudt, zodat wij duidelijk kunnen zien waar de drukplek zit.

Heeft u het gedeelte van de tand of kies dat is afgebroken nog?

  • Hou het tanddeel nat (bijvoorbeeld in bakje melk)
  • Ga indien mogelijk direct met de afgebroken tand naar de tandarts.
  • De tandarts bekijkt of het afgebroken stuk snel teruggeplaatst kan worden. Het kan dat de tand met tandkleurig vulmateriaal wordt hersteld.

Mond&Zo Maastricht

Mond&Zo Tandprothetiek

Geen wachtlijst! Nieuwe patiënten zijn welkom

Mond&Zo Maastricht

Mond&Zo Tandprothetiek