Susann Ritter - Tandarts

Maak kennis

Ik ben Susann Ritter en sinds januari 2024 als vaste tandarts onderdeel van team Mond&Zo.
Na mijn opleiding tandtechnicus, heb ik er eind jaren 90 toch voor gekozen om de tandheelkundige weg in te slaan. Met een geslaagd staatsexamen aan de RWTH Aken ben ik als tandarts begonnen in Düsseldorf en heb daar de nodige beroepservaring opgedaan. Daarna volgde echter een roep naar Nederland en nu ben ik hier al meer dan 25 jaar werkzaam. Na in diverse praktijken te hebben gewerkt in onder andere Posterholt, Budel, Beek, Dieteren en Landgraaf ben ik nu heel blij te zijn neergestreken in Maastricht. Ik sta hier graag voor alle patiënten klaar! Als ik tenminste niet bezig ben met mijn favoriete hobby reizen 😉

95b40675-5c5d-4020-bdbf-f1f6892b8821

Geen wachtlijst! Nieuwe patiënten zijn welkom

Mond&Zo Maastricht

Mond&Zo Tandprothetiek