Ton Hameleers – KPT’er

Maak kennis

Ik ben Ton. Al meer dan 35 jaar werkzaam in de tandtechniek. Na gewerkt te hebben in onder andere Duitsland, ben ik nu al bijna 18 jaar werkzaam bij Mond&Zo, zowel in de behandelkamer als in het tandtechnisch laboratorium. Of u nu komt voor uw eerste prothese of voor vervanging van uw

huidige prothese, graag sta ik voor u klaar om u bij het gehele proces, van eerste afspraak tot nazorg, te begeleiden. Ik begrijp dat het krijgen van een prothese een belangrijke en in veel gevallen ingrijpende gebeurtenis is, vandaar dat ik ruim de tijd voor u neem. We bespreken alle stappen en in overleg met u, wat uw wensen en zorgen zijn. Ik ben tevreden als u tevreden bent! De sfeer in mijn kamer is gemoedelijk en ik kan, naast secuur mijn werk uit te voeren, ook graag een grapje maken.

Ik ben een grote dierenliefhebber, mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn 5 hondjes. Ook noemt men mij wel eens Willie Wortel, ik ben altijd bezig met uitvindingen.

DSC01956

Geen wachtlijst! Nieuwe patiënten zijn welkom

Mond&Zo Maastricht

Mond&Zo Tandprothetiek