Vacature tandarts (preventie) assistent(e)

Voor onze praktijken in Scharn en Brusselsepoort zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van stoel assistent(e).

Wie zijn wij?
Binnen onze moderne praktijken in de Brusselsepoort en Scharn werkt een gezellig en gemotiveerd multidisciplinair team, bestaande uit medewerkers algemene tandheelkunde, tandprothetiek, implantologie, mondhygiëne en preventie onder één dak. Zorg op kwalitatief hoog niveau en aandacht voor onze patiënten staan bij ons voorop.

Wij zoeken
Iemand die:
– flexibel, stressbestendig en proactief is
– leergierig en cursussen wil volgen om kennis hoog te houden
– bereid is om hard te werken om kwalitatief werk te leveren en initiatief toont
– geduld heeft om patiënten op hun gemak te stellen
– een gemotiveerde teamplayer is, die het fijn vindt om in een jong en nieuw team zijn of haar plek te vinden

Dan bieden wij
– een afwisselende werkplek naast onze tandartsen aan de stoel in zowel onze vestiging in de Brusselsepoort als in Scharn
– mogelijkheden tot bijscholing op het gebied van anesthesie, röntgen certificaten en andere cursussen
– een gezellig en gemotiveerd team
– werkdagen in overeenstemming af te spreken
– marktconform salaris
– goede arbeidsvoorwaarden

Word jij onze nieuwe collega?
Herken jij je in bovenstaand profiel en wil jij ons team komen versterken, stuur dan je motivatie en CV per email naar: vv@mondenzo.nl , dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!
Voor vragen met betrekking tot de vacature kun je contact opnemen met Vicky Vos op telefoonnummers 043-363 63 92 of 043-451 90 00.

Vacature (junior/senior) Tandarts:

TANDARTS gezocht (0.6-1.0 Fte) in moderne tandartspraktijk in Maastricht.
Wij zoeken een enthousiaste tandarts (m/v) die ons team in onze vestigingen in de Brusselsepoort en Scharn komt versterken. De 2 praktijken groeien sterk en daarom zoeken wij een collega tandarts die samen met ons in het mooie Maastricht zijn of haar carrière wil voorzetten/opbouwen.

Functie eisen:
Je houdt van een afwisselende ‘internationale/stedelijke’ populatie. Je bent gewend en in staat zelfstandig te werken, je beheerst naast Nederlands ook Engels en eventueel Duits. Je vindt het leuk een bijdrage te leveren aan het in stand houden en verder ontwikkelen van de praktijk.

Wat wij bieden:
Een prettige werk (en woon) omgeving in twee moderne praktijken, in het mooie Maastricht.
Een goede werksfeer in samenwerking met een gezellig, gemotiveerd en jong team.

Contracttype en uren:
Diverse mogelijkheden zoals ZZP/waarneming, loondienst, vast of percentage, bespreekbaar of bij gebleken wederzijdse geschiktheid participatie. Uren 16-32 uur.

Interesse?
Hebben wij jouw interesse gewekt?
Wil je solliciteren of meer informatie? Neem dan contact op met:
Dhr. J.Cleber, per mail: jc@mondenzo.nl of bel: 0641110000

Vacature (Leerling) en/of ervaren Tandtechnicus 

Ben jij flexibel, stressbestendig, proactief, beschik jij over goede ICT en creatieve vaardigheden? Heb je affiniteit met de tandtechniek en tandheelkunde in combinatie met werken met computers en softwaredesign én ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij vragen:
Voor onze praktijk in de Brusselsepoort zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van digitale tandtechnicus, die tevens kan ondersteunen in het laboratorium. Je bent gedreven en hebt ervaring in ICT, wilt graag creatieve dingen maken en bent bereid door middel van zelfstudie te specialiseren. Daarnaast ben je een gemotiveerde teamplayer, die bereid is om initiatief te tonen en zichzelf wilt blijven ontwikkelen. 

Een greep uit jouw werkzaamheden:
– kunnen lezen van digitale mondscans
– cad-can
– ontwerpen van kronen/splints/protheses/frames
– aansturen van printers en freesapparatuur
– planning van de werkstukken
– communicatie met behandelaren en tandtechnisch laboratorium

Wie zijn wij?
Binnen onze moderne praktijken in de Brusselsepoort en Scharn werkt een gezellig en gemotiveerd multidisciplinair team, bestaande uit medewerkers algemene tandheelkunde, tandprothetiek, implantologie, mondhygiëne en preventie. Zorg op kwalitatief hoog niveau, innoveren en aandacht voor onze patiënten staan bij ons voorop.

Wij bieden:
– een professionele werkplek met een gezellig en gevarieerd team
– een contract voor minimaal 16, maximaal 24 uur per week, dagen in overleg
– marktconform salaris
– goede arbeidsvoorwaarden
– een zeer uitdagende werkplek waar je, samen met ons managementteam, het digitale bedrijfsonderdeel van Mond&Zo verder kunt laten groeien

Word jij onze nieuwe collega?
Herken jij je in bovenstaand profiel en wil jij ons team komen versterken, stuur dan je motivatie en CV per email naar: vv@mondenzo.nl , dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!
Voor vragen met betrekking tot de vacature kun je contact opnemen met Joëll Cleber op telefoonnummers 043-363 63 92 of 043-451 90 00.

Open sollicitaties:

Open sollicitaties kunnen gemaild worden met CV naar:  jc@mondenzo.nl of naar: vv@mondenzo.nl