Vicky Vos – Officemanager

Maak kennis

Ik ben Vicky, sinds enkele jaren officemanager bij Mond&Zo. Ik zorg er graag voor dat alles op rolletjes loopt achter de schermen van de praktijk en houdt mij onder andere bezig met het coördineren en optimaliseren van de planning, informatievoorziening, personeelszaken, administratieve, financiële en logistieke processen.

Ik probeer er iedere dag voor te zorgen dat de praktijk een prettige omgeving is waar onze patiënten en mijn collega’s zich thuis voelen en waar kwalitatieve zorg wordt aangeboden. Met vragen en of problemen op allerlei gebieden kan men bij altijd mij terecht.

Iedere dag is anders, de afwisselende en uitdagende werkzaamheden, het contact met mensen en de gezelligheid met mijn collega’s zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga! Als ik vrij ben hou ik van gezellige borrelavondjes, citytrips, een goede serie of film, muziek en last but not least carnaval.

DSC01941

Geen wachtlijst! Nieuwe patiënten zijn welkom

Mond&Zo Maastricht

Mond&Zo Tandprothetiek