Algemene vragen
Hoe vaak is een controle nodig?
Voorkomen is beter dan genezen. Het een prettig gevoel dat als iets aan de hand is, dit in een vroeg stadium ontdekt wordt, en tijdig behandeld kan worden. Wij adviseren onze cliënten twee keer per jaar voor controle bij de tandarts te komen. Daarnaast adviseren wij je dit te combineren met een bezoek aan een van onze preventieassistente.
Wat is het verschil tussen een tandarts, een preventieassistent en een mondhygiënist?
De tandarts is eindverantwoordelijk voor de algehele mondzorg, behandelt eventuele gebitsproblemen en voert tandheelkundige behandelingen uit, zoals het vullen van gaatjes en het trekken van tanden en kiezen. De mondhygiënist is gespecialiseerd in de algehele mondgezondheid, van tandvlees tot een gezond gebit. De mondhygiënist richt zich voornamelijk op het voorkomen van tandvleesproblemen en gaatjes in het gebit (cariës) en het behandelen van aandoeningen in het tandvlees, zoals ontstoken tandvlees (gingivitis) en ontstekingen van de weefsels rondom de tand (paradontis). De preventieassistent assisteert de tandarts en reinigt het gebit als de tandarts dat nodig acht. Daarnaast geeft de preventieassistent voorlichting en instructie. Tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten en tandprothetici werken vanuit het persoonlijk mondzorgplan van de cliënt en voeren nauw overleg met elkaar.
Hoe vaak worden röntgenfoto’s gemaakt?
Bij nieuwe cliënten kan een overzichtsfoto worden gemaakt. Om een duidelijk beeld van je tanden en kiezen te krijgen en te behouden, wordt op indicatie meestal elke twee jaar een foto van je gebit gemaakt. Maar dit kan per cliënt verschillend zijn.
Kan ik zomaar weg bij mijn huidige tandarts?
Ja, dat kan. Vergeet niet om je dossier op te vragen bij je huidige tandarts.
Wat gebeurt tijdens mijn eerste bezoek?
Bij een eerste bezoek aan onze praktijk maak je kennis met jouw nieuwe tandarts. We reserveren ruim de tijd om een introductie te geven over de praktijk en werkwijze. Uiteraard vindt ook een eerste periodiek mondonderzoek plaats. Tijdens het eerste bezoek wordt ingegaan op jouw wensen en doelen. Eventueel wordt onderscheid gemaakt tussen korte- en langetermijn-wensen. Wij hebben voor het uitvoeren van een periodiek mondonderzoek recente röntgenfoto’s nodig. Dit is de reden waarom er tijdens een eerste bezoek vaak nieuwe röntgenfoto’s gemaakt worden. Een tandarts kan geen diagnose of prognose stellen zonder röntgendiagnostiek. Als tandsteen aanwezig is voeren we ook een reiniging uit.
Kunnen mijn tanden gevoelig zijn nadat een nieuwe vulling is gezet?
Ja, dat kan. Zeker na het plaatsen van een witte (composiet) vulling kan het nog enige weken tot soms wel een paar maanden gevoelig zijn. Met name met warm en koud en met bijten kan het gevoelig zijn. Dit is normaal en eventueel met paracetamol te behandelen. Het mag alleen niet zo zijn dat je ’s nachts wakker wordt van de pijn, dat pijnstillers niet meer helpen of dat je weken achtereen meerdere pijnstillers op een dag nodig hebt. Dan is het verstandig om contact met de tandarts op te nemen.
Hoe gaat een wortelkanaalbehandeling in zijn werk?
Bij een wortelkanaalbehandeling (zenuwbehandeling) wordt de zenuw uit de tand of kies gehaald. De tandarts vijlt de zenuw uit het wortelkanaal(kanalen), het kanaal wordt daarna schoongespoeld met een ontsmettende vloeistof en opgevuld met een rubberen staafje. Vervolgens wordt de tand of kies weer opgebouwd met vullingsmateriaal.
Wat is een kroon?
Een kroon is een soort kapje dat over de tand of kies wordt gelijmd. Hierdoor krijgt de tand of kies weer meer stevigheid. Als bijvoorbeeld een grote vulling in de kies (tand) zit, kan een stuk van de kies afbreken (de vulling blijft dan meestal zitten). Er blijft dan te weinig houvast over voor een nieuwe vulling en het is dan alleen mogelijk om de kies te restaureren met een kroon.
Wat houdt gingivitis en parodontitis in?
Door tandplak kan een ontsteking ontstaan aan de rand van het tandvlees. We spreken dan van gingivitis. Als de ontsteking zich verder uitbreidt naar het kaakbot spreken we van parodontitis.
Bij parodontitis laat het tandvlees los van de tanden en kiezen. De pocket, de smalle ruimte tussen het tandvlees en de tanden en kiezen, wordt steeds dieper. In deze smalle ruimte vormt zich opnieuw een laagje tandplak en vaak ook tandsteen. Zo gaat de ontsteking steeds verder de diepte in en bereikt uiteindelijk het kaakbot. Het kaakbot, waar de tanden en kiezen in vastzitten, wordt daardoor afgebroken. Door parodontitis kan er uiteindelijk zoveel kaakbot worden afgebroken dat tanden en kiezen los gaan staan en uiteindelijk uitvallen.
Hoe kan ik het beste mijn tanden poetsen?
Maak voorzichtig heen en weer gaande bewegingen, zonder al te hard te duwen. Laat het hele gebit zowel aan de wangkant als aan de tongkant de revue passeren. Een goede poetsbeurt duurt een minuut of drie. De tanden en kiezen worden schoon en de tandpasta heeft tijd om zijn beschermende werk (tegen gaatjes) te doen. In het algemeen geldt: twee keer per dag poetsen. Met de tandenborstel alleen kun je de ruimten tussen tanden en kiezen niet goed schoonmaken. Daarom adviseren we om je gebit dagelijks goed schoon te maken met flossdraad of – nog beter – met tandenstokers of ragers.
Wat houdt preventieve tandheelkunde in?
Preventie betekent voorkomen en voorkomen is altijd beter dan genezen. Preventie in de tandheelkunde is vooral gericht op het voorkomen van cariës (gaatjes) en tandvleesproblemen. Het is daarom van belang om regelmatig, bij voorkeur elke zes maanden, de tandarts te bezoeken voor controle van je gebit. De belangrijkste preventieve maatregel is een goede mondhygiëne. Onze preventieassistenten en mondhygiënisten kunnen je een uitgebreide gebitsreiniging, mondhygiëne-instructie en nazorg bieden.
Wat is een implantaat?
Implantaten zijn een soort kunstwortels die als een schroef in de kaak gebracht worden ter vervanging van een afwezige tandwortel. Implantaten worden gemaakt van lichaamsvriendelijk materiaal zoals titanium. Soms zijn implantaten voorzien van een keramische laag. Op een implantaat kan een kroon, brug of overkappingsprothese worden geplaatst.
Waar kan ik parkeren?
Scharn: je kunt voor de slagbomen aan de rechterzijde gratis parkeren deze parkeerplekken zijn van Mond&Zo. Voor de praktijk bevindt zich ook een fietsenstalling. Brusselsepoort: hier kunt u op straat betaald parkeren. Kijk voor openbaar vervoer op www.9292.nl
Inschrijven
Kan ik mij als nieuwe patiënt inschrijven bij Mond&Zo?
Je kunt je online inschrijven bij onze praktijk. Voor vragen kun je contact opnemen met onze receptie.
Wordt mijn dossier automatisch doorgegeven aan mijn nieuwe tandarts?
Als je wisselt van tandartspraktijk dien je altijd zelf contact op te nemen met je oude zorgverlener om zodoende toestemming te geven dat hij/zij je dossier doorstuurt naar de nieuwe zorgverlener. Binnen de praktijk of bij verwijzing naar een andere tandheelkundige zorgverlener worden gegevens gedeeld die specifieke achtergrondinformatie geven over de verwijzing. Je gegevens mogen ook door een waarnemer of (geanonimiseerd) voor overleg met andere tandartsen of mondhygiënisten worden gebruikt.
Afspraken
Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn afspraak?
Wij reserveren graag genoeg tijd voor je. Komt je afspraak onverhoopt toch niet uit dan hechten wij veel waarde aan het tijdig (24 uur van tevoren) annuleren of verzetten van de afspraak. Als we geen tijdig bericht hebben ontvangen van het niet doorgaan van een afspraak, dan moeten we de gereserveerde tijd helaas in rekening brengen.
Ik wil mijn afspraak annuleren of verzetten, hoe doe ik dat?
Als je je afspraak wilt annuleren dan kun je het beste telefonisch contact opnemen met de praktijk. Dan kunnen we eventueel meteen een nieuwe afspraak maken. Je kunt ook mailen naar onze receptie: info@mondenzo.nl of scharn@mondenzo.nl.
Ik ben een afspraak vergeten, wat nu?
Oei, het kan zijn dat wij al geprobeerd hebben contact met je op te nemen, maar dat niet gelukt is. Neem in ieder geval zo spoedig mogelijk contact met ons op om te overleggen over de afspraak. Met een beetje geluk kun je dezelfde dag alsnog terecht. Hou er rekening mee dat de tijd die wij voor je hebben gereserveerd in rekening wordt gebracht.
Wanneer is de praktijk geopend?
De praktijk is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 uur tot 17:00 uur, op woensdag van 8:30 uur tot 20:00 uur en op vrijdag van 8:30 uur tot 12:30 uur.
Word ik altijd door dezelfde tandarts geholpen?
Voor periodiek mondonderzoek kun je altijd bij je eigen tandarts terecht. Bij spoedklachten staat altijd een van onze tandartsen klaar om je snel te helpen.
Kindergebit
Wat is de beste leeftijd om met mijn kind naar de tandarts te gaan?
Wij adviseren om je peuter (vanaf circa twee jaar) mee te nemen naar de tandarts. Neem het kind mee naar je eigen halfjaarlijkse controle zodat het kan wennen.
Wanneer kan ik het beste beginnen met poetsen bij mijn kind(eren)?
Vanaf het doorbreken van het eerste tandje kun je beginnen met poetsen bij je kind(eren). Wij adviseren een kleine tandenborstel met een klein borstelkopje. Het is handig als het handvat van de borstel dat je gebruikt lang genoeg is. Het is van belang tandpasta te gebruiken die geschikt is voor de leeftijd (<5 jaar) in verband met de hoeveelheid fluoride. Van de eerste tand is één keer per dag poetsen met fluoridetandpasta voldoende. Vanaf een compleet melk gebit (20 tanden en kiezen) wordt twee keer per dag poetsen geadviseerd. [/av_toggle] [av_toggle title='Tot welke leeftijd is het verstandig op als ouder na te poetsen?' tags=''] We adviseren om minimaal t/m 9 jaar na te poetsen. [/av_toggle] [av_toggle title='Hebben gaatjes in het melkgebit invloed op het volwassen gebit?' tags=''] Ja, problematiek in het melkgebit heeft invloed op het blijvende gebit. Wanneer gaatjes in de melktanden en -kiezen ontstaan, dan zegt dat iets over de lifestyle, de verzorging en de eet- en drinkgewoonten van het kind. En over de bacteriën die zich in de mond nestelen. Deze trend zet zich door in het blijvende gebit als je niet op tijd ingrijpt. Als melktanden verloren gaan dan heeft dat bovendien invloed op de doorbraak van het blijvende gebit. Heb je nog meer vragen of wil je meer duidelijkheid? Maak dan een afspraak voor je kind bij de mondhygiënist voor instructie, informatie en voorlichting samen met je kind. Deze afspraak voor je kind (<18) wordt vergoed uit de basisverzekering. [/av_toggle] [/av_toggle_container] [av_hr class='invisible' height='25' shadow='no-shadow' position='center' custom_border='av-border-thin' custom_width='50px' custom_border_color='' custom_margin_top='30px' custom_margin_bottom='30px' icon_select='yes' custom_icon_color='' icon='ue808' font='entypo-fontello' admin_preview_bg=''] [/av_section] [av_section min_height='' min_height_px='500px' padding='default' shadow='no-shadow' bottom_border='no-border-styling' bottom_border_diagonal_color='#333333' bottom_border_diagonal_direction='' bottom_border_style='' id='regular-content' color='main_color' custom_bg='' src='' attachment='' attachment_size='' attach='scroll' position='top left' repeat='no-repeat' video='' video_ratio='16:9' overlay_opacity='0.5' overlay_color='' overlay_pattern='' overlay_custom_pattern='' av_element_hidden_in_editor='0'] [av_heading heading=' Tandletsel' tag='h5' style='blockquote modern-quote' size='' subheading_active='' subheading_size='15' padding='0' color='' custom_font='' av-medium-font-size-title='' av-small-font-size-title='' av-mini-font-size-title='' av-medium-font-size='' av-small-font-size='' av-mini-font-size='' admin_preview_bg=''][/av_heading] [av_toggle_container initial='0' mode='accordion' sort=''] [av_toggle title='Wat kan ik het beste doen bij tandletsel? ' tags=''] Bel direct met de praktijk! 043-3636392 of 043-4519000 (of 0900-4243434 voor de spoeddienst). [/av_toggle] [av_toggle title='Wat te doen als een tand uit is...' tags='']
- Vind de tand en pak hem vast aan het deel wat je in de mond ziet (dat is het glazuur, liever niet aan de wortel vastpakken).
- Maak de tand schoon met eigen speeksel van degene bij wie de tand is uitgevallen. Schoonlikken of zuigen.. het is niet anders. Eventueel afspoelen met melk.
- Plaats de tand terug op de plek waar die vandaan komt en houd de tanden op elkaar met bijvoorbeeld een zakdoek of gaasje ertussen.
- Als terugplaatsen niet lukt, bewaar de tand dan in de mond. Het liefste in de wang of onder de tong. De tand moet vochtig blijven (door eigen speeksel) om nog succesvol teruggeplaatst te kunnen worden.
- Ga direct naar de tandarts. Hoe sneller je in de stoel van de tandarts zit hoe beter.
Wat te doen als een tand is afgebroken?
- Hou het tanddeel nat.
- Ga direct met de afgebroken tand (indien mogelijk) naar de tandarts.
- De tandarts bekijkt of het afgebroken stuk snel teruggeplaatst kan worden. Het kan zijn dat de tandarts de tand met tandkleurig vulmateriaal herstelt.
Kosten / tarieven
Wat kost een periodiek mondonderzoek?
Een periodiek mondonderzoek (voorheen ‘ tandartscontrole’) kost €21,00 (2018). Het kan zijn dat voor een juiste diagnose of advies aanvullend röntgenonderzoek nodig is. Er zijn kosten verbonden aan röntgenonderzoek. Tijdens de afspraak kun je vragen naar de kosten. Deze kosten worden vaak (deels) vergoed uit de tandartsverzekering. De kosten voor consulten, diagnostiek, onderhoud en preventie voor kinderen <18 worden vergoed uit de basisverzekering. [/av_toggle] [av_toggle title='Hoe worden de tarieven/prijzen bepaald?' tags=''] De tarieven die gebruikt worden in de tandheelkunde worden bepaald door de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). Wij wijken niet af van deze tarieven. Tandheelkundige behandelingen bestaan vaak uit verschillende onderdelen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat bij het vullen van een gaatje verdoving nodig is of dat voor het correct uitvoeren van de behandeling een röntgenfoto gemaakt moet worden. [/av_toggle] [av_toggle title='Kan ik een begroting krijgen van de verwachte kosten?' tags=''] Je kunt altijd een begroting krijgen van de verwachte kosten. Je behandelaar zal je informeren wat tijdens de behandeling eventueel kan voorkomen, waardoor de begroting toch anders zou kunnen uitvallen. Wij streven ernaar zo transparant mogelijk te werken. [/av_toggle] [av_toggle title='Moet ik mijn rekening direct aan de tandarts betalen?' tags=''] Wij werken met een factoringbedrijf Infomedics, je kunt de nota aan hun betalen. [/av_toggle] [/av_toggle_container] [av_hr class='invisible' height='25' shadow='no-shadow' position='center' custom_border='av-border-thin' custom_width='50px' custom_border_color='' custom_margin_top='30px' custom_margin_bottom='30px' icon_select='yes' custom_icon_color='' icon='ue808' font='entypo-fontello' admin_preview_bg=''] [/av_section] [av_section min_height='' min_height_px='500px' padding='default' shadow='no-shadow' bottom_border='no-border-styling' bottom_border_diagonal_color='#333333' bottom_border_diagonal_direction='' bottom_border_style='' id='regular-content' color='main_color' custom_bg='' src='' attachment='' attachment_size='' attach='scroll' position='top left' repeat='no-repeat' video='' video_ratio='16:9' overlay_opacity='0.5' overlay_color='' overlay_pattern='' overlay_custom_pattern='' av_element_hidden_in_editor='0'] [av_heading tag='h5' padding='0' heading='Opmerkingen / klachten' color='' style='blockquote modern-quote' custom_font='' size='' subheading_active='' subheading_size='15' custom_class='' admin_preview_bg='' av-desktop-hide='' av-medium-hide='' av-small-hide='' av-mini-hide='' av-medium-font-size-title='' av-small-font-size-title='' av-mini-font-size-title='' av-medium-font-size='' av-small-font-size='' av-mini-font-size=''][/av_heading] [av_toggle_container initial='0' mode='accordion' sort=''] [av_toggle title='Ik heb een opmerking/klacht over mijn behandeling. Hoe kan ik die het beste kenbaar maken?' tags=''] Wij zien onszelf graag als lerende, zichzelf ontwikkelende organisatie. Als je suggesties hebt voor verbetering van de service of als je vragen hebt over behandelingen, dan verzoeken we je per mail te reageren aan info@mondenzo.nl. Het kan natuurlijk zijn dat je toch een klacht hebt over de behandeling. Als eerste stap vragen we je de ontevredenheid te melden aan je behandelaar. De behandelaar krijgt dan de gelegenheid het gerezen probleem zo goed mogelijk met je op te lossen. [/av_toggle] [/av_toggle_container] [av_heading heading='Spoed' tag='h5' style='blockquote modern-quote' size='' subheading_active='' subheading_size='15' padding='0' color='' custom_font='' av-medium-font-size-title='' av-small-font-size-title='' av-mini-font-size-title='' av-medium-font-size='' av-small-font-size='' av-mini-font-size='' admin_preview_bg=''][/av_heading] [av_toggle_container initial='0' mode='accordion' sort=''] [av_toggle title='Wat moet ik doen bij spoed?' tags=''] Bij spoedgevallen na 17:00 uur en in het weekend kun je bellen naar het tandartsen weekenddienst nummer 0900-4243434. [/av_toggle] [/av_toggle_container] [av_hr class='invisible' height='25' shadow='no-shadow' position='center' custom_border='av-border-thin' custom_width='50px' custom_border_color='' custom_margin_top='30px' custom_margin_bottom='30px' icon_select='yes' custom_icon_color='' icon='ue808' font='entypo-fontello' admin_preview_bg=''] [/av_section] [av_section min_height='' min_height_px='500px' padding='default' shadow='no-shadow' bottom_border='no-border-styling' bottom_border_diagonal_color='#333333' bottom_border_diagonal_direction='' bottom_border_style='' id='regular-content' color='main_color' custom_bg='' src='' attachment='' attachment_size='' attach='scroll' position='top left' repeat='no-repeat' video='' video_ratio='16:9' overlay_opacity='0.5' overlay_color='' overlay_pattern='' overlay_custom_pattern='' av_element_hidden_in_editor='0'] [av_heading heading='Verzekering ' tag='h5' style='blockquote modern-quote' size='' subheading_active='' subheading_size='15' padding='0' color='' custom_font='' av-medium-font-size-title='' av-small-font-size-title='' av-mini-font-size-title='' av-medium-font-size='' av-small-font-size='' av-mini-font-size='' admin_preview_bg=''][/av_heading] [av_toggle_container initial='0' mode='accordion' sort=''] [av_toggle title='Wel of geen tandartsverzekering af sluiten?' tags=''] De keuze of je wel of geen tandartsverzekering moet afsluiten hangt af van de te verwachten kosten aan het gebit. Heb je een zeer gezond gebit dan kan het voordeliger zijn geen tandartsverzekering af te sluiten. Wel is het aan te raden de kosten die je jaarlijks bespaart opzij te zetten voor een eventuele ingreep. Vraag je tandarts een inschatting te maken van de te verwachten kosten, voor 1, 3 en eventueel 5 jaar. [/av_toggle] [av_toggle title='Boven welke kosten is een tandartsverzekering voordeliger?' tags=''] Het break-even point verschilt per tandartsverzekering en genoten behandeling, maar in de regel geldt dat als je meer dan €200,- kosten per jaar maakt, je al voordeliger uit bent met een tandartsverzekering. [/av_toggle] [/av_toggle_container] [av_hr class='invisible' height='25' shadow='no-shadow' position='center' custom_border='av-border-thin' custom_width='50px' custom_border_color='' custom_margin_top='30px' custom_margin_bottom='30px' icon_select='yes' custom_icon_color='' icon='ue808' font='entypo-fontello' admin_preview_bg=''] [/av_section] [av_section min_height='' min_height_px='500px' padding='default' shadow='no-shadow' bottom_border='no-border-styling' bottom_border_diagonal_color='#333333' bottom_border_diagonal_direction='' bottom_border_style='' id='regular-content' color='main_color' custom_bg='' src='' attachment='' attachment_size='' attach='scroll' position='top left' repeat='no-repeat' video='' video_ratio='16:9' overlay_opacity='0.5' overlay_color='' overlay_pattern='' overlay_custom_pattern='' av_element_hidden_in_editor='0'] [av_heading heading=' Kunstgebit' tag='h5' style='blockquote modern-quote' size='' subheading_active='' subheading_size='15' padding='0' color='' custom_font='' av-medium-font-size-title='' av-small-font-size-title='' av-mini-font-size-title='' av-medium-font-size='' av-small-font-size='' av-mini-font-size='' admin_preview_bg=''][/av_heading] [av_toggle_container initial='0' mode='accordion' sort=''] [av_toggle title='Ik heb een kunstgebit. Is het dan wel nodig om naar een tandarts te gaan?' tags=''] Ja, ook een gebitsprothese moet goed verzorgd worden. Zijn de mond en gebitsprothese niet goed schoon, dan kunnen infecties ontstaan, met nare gevolgen. Onze tandartsen of tandprothetici gaan meteen na of de prothese nog goed past en niet voor slik- of kauwproblemen zorgt. [/av_toggle] [av_toggle title='Hoe moet ik mijn kunstgebit schoonmaken?' tags=''] Als je een kunstgebit hebt, wil je daar natuurlijk lang van genieten. Daarvoor is het belangrijk dat je het kunstgebit regelmatig reinigt. Je kunt je kunstgebit dagelijks schoonmaken met een reinigingsmiddel dat je bij de bij de drogisterij of apotheek krijgt. Volg daarbij de voorschriften van de fabrikant. Je tandarts of mondhygiënist kan je adviseren bij de keuze van een reinigingsmiddel voor jouw kunstgebit. Leg je kunstgebit nooit in heet water en gebruik zeker geen bleekwater of schuurmiddelen om het kunstgebit schoon te maken. [/av_toggle] [av_toggle title='Wanneer heb ik recht op een nieuw kunstgebit, bij de verzekering?' tags=''] Je heeft elke 5 jaar recht op een nieuwe porthese van de verzekering. [/av_toggle] [av_toggle title='Mijn kunstgebit is gebroken. Kan dit gerepareerd worden?' tags=''] Ja, je kunt de prothese afgeven bij ons technische laboratorium. Breng je de prothese vóór 11:30 uur, dan is deze dezelfde dag nog gerepareerd. [/av_toggle] [/av_toggle_container] [av_hr class='invisible' height='25' shadow='no-shadow' position='center' custom_border='av-border-thin' custom_width='50px' custom_border_color='' custom_margin_top='30px' custom_margin_bottom='30px' icon_select='yes' custom_icon_color='' icon='ue808' font='entypo-fontello' admin_preview_bg=''] [/av_section] [av_section min_height='' min_height_px='500px' padding='small' shadow='no-border-styling' bottom_border='no-border-styling' bottom_border_diagonal_color='#333333' bottom_border_diagonal_direction='' bottom_border_style='' id='cta-footer' color='alternate_color' custom_bg='' src='' attachment='' attachment_size='' attach='scroll' position='top left' repeat='no-repeat' video='' video_ratio='16:9' overlay_opacity='0.5' overlay_color='' overlay_pattern='' overlay_custom_pattern='' av_element_hidden_in_editor='0'] [av_one_half first min_height='' vertical_alignment='' space='' custom_margin='' margin='0px' padding='0px' border='' border_color='' radius='0px' background_color='' src='' background_position='top left' background_repeat='no-repeat' animation='' mobile_breaking='' mobile_display=''] [av_button label='Maak een afspraak' link='page,8458' link_target='' size='medium' position='right' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' admin_preview_bg=''] [/av_one_half][av_one_half min_height='' vertical_alignment='' space='' custom_margin='' margin='0px' padding='0px' border='' border_color='' radius='0px' background_color='' src='' background_position='top left' background_repeat='no-repeat' animation='' mobile_breaking='' mobile_display=''] [av_textblock size='20' font_color='' color='' av-medium-font-size='' av-small-font-size='' av-mini-font-size='' admin_preview_bg=''] voor een vrijblijvend consult [/av_textblock] [/av_one_half] [/av_section]